Home » Usluge » Optimizacija web stranica za tražilice – SEO

Optimizacija web stranica za tražilice – SEO

seo-optimiziranje

Kratica SEO nastala je od engleskih riječi Search Engine Optimization a odnosi se na optimizaciju internet stranica za tražilice.

Svrha većine internet stranica je informiranje na način da postanu dostupne na  internetu, da ih kroz web tražilice može pronaći što veći broj ljudi, potencijalni korisnici stranica, poslovni partneri, kupci proizvoda ili usluga itd.

SEO je jedan od bitnih faktora koje treba uskladiti da bi se stranice uspješno prikazivale na internetu. U koliko se o ovome nije vodilo računa, velika je šansa da će vaše internet stranice ostati izgubljene u bespućima interneta, zakopane među milijunima web stranica, do kojih će korisnici doći samo u koliko im pošaljete direktan link na stranice, a u tom slučaju web stranice postaju samo zamjena za vizit-karte i od njih nećete imati naročitu korist.

Skrećemo pažnju da je prije izrade web stranice i optimiziranja potrebno obratiti pažnju na odabir domene (www.neki-naziv.com) na koju će internet stranica biti postavljena. Pravilan izbor domene ponekad može značiti i do 50% uspjeha vaše stranice na tražilicama.

seo-google

Za sve internet stranice koje mi izrađujemo, u sklopu cijene izrade je i kompleksno optimiziranje stranica za tražilice, i taj dio ne dogovaramo posebno jer nama je logično da klijentu izradimo web stranice od kojih će imati koristi.

U koliko imate internet stranicu izrađenu u WordPress programu a niste zadovoljni pozicioniranjem stranice na tražilicama, kontaktirajte nas. Mi ćemo napraviti analizu vaše stranice i dati vam ponudu za uslugu optimiziranja vaše stranice. Tu ne postoji fiksni iznos usluge jer količina posla ovisi o nekoliko faktora.

 

Srodne stranice:

 

 

Comments are closed.